• banner02
  • banner03-02
  • banner03-01
  • Apa MACVERIN DO

    Apa MACVERIN DO

    IN-HOUSING FACTORY OF WIRELESS CHARGER, USB C hub HDMI cable or only your assembly outsourcing factory.
  • Ngendi tuku

    Ngendi tuku

    Hubungi kita dodolan langsung kanggo njaluk dhaftar rega unik paling utawa nyoba kanggo hubungi pengecer lokal.
  • kintunan lan pangiriman

    kintunan lan pangiriman

    Mung 1 day bakal miwiti warta urutan, aturan kabeh kasedhiya shipping opsi operator.
  • SERVICE lan JAMINAN

    SERVICE lan JAMINAN

    FREE layanan 1 taun 24 * 7 online sawise-sales wiwit tanggal Dina shipment.7 panggantos free.

Products

Partnership wiwit karo produk kualitas

Babagan awake dhewe

Tambah Nilai wiwit karo layanan nimbang
  • Iphone X Wireless Charger

ONE-STOP SOLUSI Provider

Macverin iku sawijining perusahaan anjog global wiwit 2013 saka telpon lan aksesoris komputer, iki kalebu Wireless Charger, Iphone Lightning Splitter, USB C kanggo HDMI Kabel lan jinis USB C adaptor.

Pribadi selaras unik lan proposal Bintang bakal ana dening tim kita inovator, uga sumber daya kita sumber pionir chain digawe kita kurban rega paling cukup kanggo partners.

Also OEM&ODM &Outsourcing factory service options are open to all partners. 

Baru

Inovasi wiwit karo pikiran anyar
Tampilan Online Chat!