Babagan awake dhewe

Shenzhen BoRun Electronics Co., LTD punika Produsèn saka USB C hub, USB C CABLE, nirkabel CHARGER  wiwit 2013, kemampuan RD kuwat, anjog sumber chain sumber, ing-omah fasilitas pabrik ngaktifake kita kurban partner OEM & layanan OBM & Potongan ing nimbang MOQ lan competitive rega.

Nalika sampeyan kudu akeh ngedol produk ing marketing kene kita kudu pabrik dhewe kanggo gawé produk, kanggo ngatur kualitas, nalika sampeyan kudu selaras sawetara produk kita wis ngalami engineers kanggo sampeyan. kita krungu gagasan lan nuduhake saran kita bisa bebarengan. Thanks kanggo Kapabilitas engineering, Manufaktur, kita testing kang ndhukung kita dadi panyedhiya solusi siji-mandeg karo reputasi dhuwur ing marketing.

Eunice
Marketing Manager
Lucia

Iku Lucia sing lulus saka Halifax University Degree sarjana ing Marketing, wiwit 2014 Nalika aku gabungan Macverin lan sante guyub lan urip karo kanca kerja lan utamané tanggung jawab kanggo bangunan account lan promosi. Apa sampeyan kudu analisis marketing utawa informasi mangga ngobrol karo kula.

Eunice
Akun Manager
Eunice

Iku Eunice sing lulus saka Halifax University jurusan Sarjana ing Inggris business, Aku Inggris lan sinau budaya beda tembung-sudhut, wiwit 2013 gabungan Macverin aku diduweni skills profesional lan ngerti carane kanggo kurban paling nambah-angka kanggo pelanggan, aku bakal kene karo tim kanggo kurban 24 * 7 layanan cepet.

Eunice
RD Manager
Paul

Iku Paul sing lulus saka District Engineering Teknologi universitas ing electronics, aku ngginakaken kabeh wektu kanggo sinau produk Apple lan tren amarga Aku penggemar super, gagasan nalika aku makarya ing Macverin aku tansah inovator kanggo produk anyar, iku njupuk penak kanggo pangguna pungkasan amarga aku ngerti kepinginan.

Eunice
Designer
Gavin

Iku Gavin sing dianggo minangka Desainer Macverin, Aku teken, musik lan desain, donya dadi apik lan aku ngetutake atiku kanggo tast kabeh moments, dekorasi kabeh iku karo tangan lan pikiran, ing Macverin kurban sampeyan paket free lan marketing bahan desain karo nimbang MOQ, Aku tangan 3rd minangka serep.

SERVICE ADD- VALUE kita 

  • We kudu dhewe .Kode iki model plastik nggawe lan bagean injeksi kita pabrik nyepetake wektu pangiriman Potongan kanggo kita partners.
  • Sugih departemen experienced RD lan marketing manager ngaktifake kita kurban usulan-usulan desain paten unik kanggo kita partners.
  • Original kemampuan Manufaktur-omah ngaktifake kita kurban usulan-usulan kualitas kanggo partners.
  • pengawasan kualitas 100% sadurunge pangiriman lan tingkat risak kita kurang saka 0.3%.
  • 24 dening 7 wektu nyata wis sawise dodolan layanan priksa manawa sampeyan njaluk saran langsung.

fasilitas OUT

mejo reception kita
reception Desk

mejo reception kita
Potongan-OEM

office

Our Office

测试

Quality Inspection

工厂
Workshop

mejo reception kita
saham Warehouse


Tampilan Online Chat!