Dual Lightning Headphone Audio & daya Splitter Adaptor kanggo iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X ing diwaca, ireng lan salaka.

Short Description:

Macverin C002 is a Dual Lightning Splitter Adapter with headphone and charging functions for Iphone. It has strong compatibility with iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 and iPhone 7 Plus, it can adapt to the latest iOS system automatically. such as IOS 10 and IOS 11.  Don’t worry your phone can not be recognized any more  without operation pop-up and strong compatibility.  The adapter allows to enjoy music or pick up/hang up /Charging phones through lightning splitter while char...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • Detail produk

    Tags Product

    Macverin C002 punika  Dual Lightning Splitter Adaptor karo kuping lan daya fungsi kanggo Iphone. Wis kompatibilitas kuwat karo iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 lan iPhone 7 Plus, iku bisa kanggo ngganti sistem iOS paling anyar kanthi otomatis. kayata iOS 10 lan iOS 11. Aja padha sumelang telpon ora bisa dikenali apa liyane tanpa operasi pop-up lan kompatibilitas kuwat. 
    adaptor ngidini kanggo seneng musik utawa Pick munggah / nyumerepi munggah / Ngisi daya telpon liwat kilat Splitter nalika diisi daya. Cilik lan entheng ngaktifake sampeyan nindakake watara ing urip utawa luang wektu saben. Uga Rock ngendi wae; ing ngarep, ing karya, ing mobil utawa ing Go.

     Daya lan Splitter audio

    BABAGAN AWAKE DHEWE
    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Taun madeg: 2013
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland)

    BASIC INFORMASI
    Model No. C002 Koleksi: Dual Lightning Splitter
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran sasis
    Papan Asal: China werna: Red, Silver, Black
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS

    SPESIFIKASI
    Material: Aluminium campuran + Lingkungan TPE
    bobot Net: 5.5gGW 36.5g.
    L * W * H: 52.5 * 33 * 8.5mm.
    Interface: Double kilat
    pangisi daya saiki: 2.1A (max)
    Ngisi daya: 1.5A cepet daya Music: 24bit 48kHz
    Swing urip: 7000 kaping
    urip plug Interface:> 8000 kaping

    Mini dual kilat Splitter

    PAKET LIST 
    1 * Iphone adaptor Splitter
    1 * Instructions

    Cathetan
    1. Mangga masang kabel kuping lan kilat daya kapisah miturut logo ing item.
    2. Ora ana 2 headphone makarya ing transfer time.No data padha.
    3. 3.5mm kanggo kilat kuping Jack adaptor sing arep daya lan Music: Allow kanggo nggunakake adaptor iPhone ing wektu sing padha. Sampurna ndhukung 1.5A daya cepet kanggo iPhone X / 8 / 8plus. 
    4. Mangga nggunakake adaptor PD daya cepet piranti.

    iPhone kuping lan adaptor daya

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!