Macverin U32 Koleksi C kanggo 3 bandar USB 3.0 Adapter

Short Description:

MACVERIN U32 punika WIFI NON-STOP apa Koleksi-C kanggo USB3.0 * 3 bandar Adapter, Nanging ndhukung kanggo nyambung karo Macbook, Nintendo ngalih IMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PC, Samsung S8, LG5, HUAWEI M10 etc. Phones kanggo video hasil. Kompatibel karo 5V / 3A; 9V / 2A; 14.5V / 2A macem-macem voltase lan sapunika, ngluwihi kertu internet, maca kertu, USB Disk. Uga sampurna bisa kanggo ngisi daya lan data sink. Ngatasi MACBOOK bandar boten cecek masalah. antarmuka Nikel-dilapisi wis kapasitas kuwat antioksidan; aman elektrik ...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    MACVERIN U32 punika WIFI NON-STOP  apa Koleksi-C kanggo USB3.0 * 3 bandar Adapter, Nanging ndhukung kanggo nyambung karo Macbook, Nintendo ngalih IMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PC, Samsung S8, LG5, HUAWEI M10 etc. Phones kanggo video hasil.

    Kompatibel karo 5V / 3A; 9V / 2A; 14.5V / 2A macem-macem voltase lan sapunika, ngluwihi kertu internet, maca kertu, USB Disk. Uga sampurna bisa kanggo ngisi daya lan data sink. Ngatasi MACBOOK bandar boten cecek masalah.

    antarmuka Nikel-dilapisi wis kapasitas kuwat antioksidan; aman jampel inti elektrik lapisan njaba, pangayoman shielding pindho kanggo ngurangi gangguan, transmisi stabil; kualitas dhuwur matte

    ABOUT US
    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Taun madeg: 2013
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland) 

    Informasi dhasar
    Model No. U32 Koleksi: Koleksi C USB 3.0 3 bandar   
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran sasis
    Papan Asal: China werna: Gold, Silver, peteng Gray, Red Black
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS

    SPESIFIKASI
    Hot-swappable USB 3.0 bandar karo kacepetan super kanggo video nransfer, nganti 3A saiki, WIFI NON-STOP apa;

    Teknik
    Body Length: 78 (L) * 12 (W) * 36 (H) mm, bobot Net: 43.5g;
    Dawa kabel: 82mm, OD Jembar: 4.5mm;
    Bahan putih Thermoplastic Elastomer TPE;

    fungsi
    Ketik bandar c: Sambungake karo Type-C daya kabel kanggo ngisi daya kanggo buku Mac.
    Bandar USB: Sambungake karo Disk USB, HDD, keyboard lan mouse lan sawetara piranti bandar USB liyane.

    Koleksi-C Konektor
    Ketik C Female: 30U Gold plating, Dhukungan panas-plug 10000 kaping;
    TYPE-C Male: 30U Gold plating, Dhukungan kaping panas-plug10000;  

    Tipe Female: 30U Gold plating, Dhukungan kaping panas-plug10000;

    PAKET & Kintunan

    Paket Size: 170 (L) * 80 (W) * 15 (H) mm, GW61g;
     







  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!