Macverin U33 Koleksi c 2 * US 2.0,1 * USB 3.0, + HDMI + DP Adapter

Short Description:

MACVERIN U33 punika WIFI NON-STOP apa Koleksi-C kanggo U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0 bandar Adapter, Nanging ndhukung kanggo nyambung karo Macbook, Nintendo ngalih IMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PC, Samsung S8, LG5 , HUAWEI M10 etc. Phones kanggo audio & video outputs.DP ndhukung 4K * 2K 30Hz audio & video hasil sinyal, Hot-swappable. ABOUT US Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C Number adaptor saka Karyawan: 50-100 Taun madeg: 2013 Man ...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • Detail produk

    Tags Product

    MACVERIN U33 punika WIFI NON-STOP  apa Koleksi-C kanggo U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0 bandar Adapter, Nanging ndhukung kanggo nyambung karo Macbook, Nintendo ngalih IMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PC, Samsung S8, LG5 , HUAWEI M10 etc. Phones kanggo hasil audio & video. DP ndhukung 4K * 2K 30Hz audio & video hasil sinyal, Hot-swappable.

    ABOUT US
    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Taun madeg: 2013
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland)

    Informasi dhasar
    Model No. U33 Koleksi: Koleksi-C kanggo U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0   
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran sasis
    Papan Asal: China werna: Gold.Rose Gold, Silver, Space Gray.
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS

    SPESIFIKASI

    Teknik
    Body Length: 78 (L) * 12 (W) * 36 (H) mm, bobot Net: 47g;
    Dawa kabel: 82mm, OD Jembar: 4.5mm;
    Bahan putih Thermoplastic Elastomer TPE; 

    fungsi
    Ketik bandar c: Sambungake karo Type-C daya kabel kanggo ngisi daya kanggo buku Mac.
    USB 2.0 / 3.0 bandar: Sambungake karo Disk USB, HDD, keyboard lan mouse lan sawetara piranti bandar USB liyane.
    Bandar HDMI: Layar kaca antarane telpon / iPads / Komputer lan TV utawa Alat.

    Koleksi-C Konektor
    DP Female: 30U Gold plating, Dhukungan panas-plug 10000 kaping;
    TYPE-C Male: 30U Gold plating, Dhukungan kaping panas-plug10000;
    Tipe Female: 30U Gold plating, Dhukungan kaping panas-plug10000;  
    HDMI Female

    PAKET & Kintunan
    Paket Size: 170 (L) * 80 (W) * 15 (H) mm, GW61g;
     






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!