Macverin UHM303 Koleksi-C kanggo HDMI 4K * 2K 30HZ hub

Short Description:

MACVERIN UHM303 punika Koleksi-C kanggo HDMI 4K * 2K 30HZ Adapter. Nanging ndhukung Audio lan Video sinyal output nalika nyambungake karo buku Mac, HP, HUAWEI, komputer XIAOMI utawa Samsung S8, LG5, telpon HUAWEI M10. Kompatibel karo windows XP / 7/8/10 lan Mac OSV10.0 ndhuwur versi tanpa driver. ABOUT US Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C Number adaptor saka Karyawan: 50-100 Taun madeg: 2013 Sistem Certification: ...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • Detail produk

    Tags Product

    MACVERIN UHM303 punika Koleksi-C kanggo HDMI 4K * 2K 30HZ Adapter. Nanging ndhukung Audio lan Video sinyal output nalika nyambungake karo buku Mac, HP, HUAWEI, komputer XIAOMI utawa Samsung S8, LG5, telpon HUAWEI M10.

    Kompatibel karo windows XP / 7/8/10 lan Mac OSV10.0 ndhuwur versi tanpa driver.

    ABOUT US
    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Taun madeg: 2013
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland)

    Informasi dhasar
    Model No. UHM303 Koleksi: Koleksi C kanggo HDMI adaptor   
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran sasis
    Papan Asal: China werna: Gold, Silver, peteng Gray, Red Black
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS

    SPESIFIKASI
    Hot-swappable bandar HDMI kang Support 4K * 2K 30Hz Video & Audio sinyal output;

    Teknik
    dawa Body: 43 (L) * 22 (W) * 12.5 (H) mm, bobot Net: 16g;
    Dawa kabel: 93mm, OD Jembar: 7.5mm, Dhuwur: 2.3mm;
    Bahan Stamping Elastomer TPE;

    Chip-pesawat
    RTD2171U: HDMI 4K * 2K 30HZ Video & Audio sinyal output;
    FP6381A: DC-DC 1.2V;
    Resistor lan kapasitor: Murata Japan 

    Koleksi-C Konektor
    HDMI Female: 30U Gold plating, Dhukungan panas-plug 10000 kaping;
    TYPE-C Male: 30U Gold plating, Dhukungan kaping panas-plug10000;  

    PAKET & Kintunan
    Paket Size: 155 (L) * 50 (W) * 15 (H) mm, GW26g;


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!