pangisi daya nirkabel Macverin W-001 kanggo watch apple

Short Description:

MACVERIN W-001 punika pangisi daya nirkabel kanggo 2 lan 3 rd generasi apple watch. Kanthi kacepetan daya cepet sawijining mung bakal njupuk 1-1.5 jam kanggo lengkap daya lan ora njupuk panas sak prosedur daya. Iku daya pad nirkabel Magnetik kang siji sisih karo MagSafe pad, sisih liyane karo port USB umum. nalika bali saka watch apple njaluk ditutup kanggo pad iku bakal di sedot lan miwiti kanggo ngisi kanthi otomatis. ABOUT US Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company Main Pro ...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • Detail produk

    Tags Product

    MACVERIN W-001 punika pangisi daya nirkabel kanggo 2 lan 3 rd generasi apple watch. Kanthi kacepetan daya cepet sawijining mung bakal njupuk 1-1.5 jam kanggo lengkap daya lan ora njupuk panas sak prosedur daya.

    Iku daya pad nirkabel Magnetik kang siji sisih karo MagSafe pad, sisih liyane karo port USB umum. nalika bali saka watch apple njaluk ditutup kanggo pad iku bakal di sedot lan miwiti kanggo ngisi kanthi otomatis.  

    ABOUT US
    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Taun madeg: 2013
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland)

    BASIC INFORMASI
    Model No. W-001 Koleksi: Apple Watch Magnetic Wireless Charger
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran sasis
    Papan Asal: China werna: putih
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS

    SPESIFIKASI
    Netepi Wireless daya standar Apple Watch i-watch protocol.support digarap Apple i-watch 1 st / 2 / 3rd generasi.

    Teknik

    Babak diameteripun 150mm, kekandelan 10mm, bobot Net: 24.5g;
    Dawa kabel: 1 M, OD Jembar: 3mm;
    Bahan putih Thermoplastic Elastomer TPE; 

    PAKET & Kintunan
    Paket Size: 120 (L) * 80 (W) * 21 (H) mm, GW61g;


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!