Warta

  • How to choose a car wireless charging stand?
    Post time: Oct-11-2020

    Car wireless charging stand is actually a very important device for many people, but when we choose these devices, most people may also consider the actual situation, so we are in the process of actual purchase , How to choose a car wireless charging bracket, in fact, from the current situation, ...Waca liyane »

  • Apa kaluwihan ngisi daya nirkabel?  Aku ngerti sawise nggunakake
    Wektu kiriman: Sep-24-2020

    Akeh wong sing duwe mung siji ilmu babagan ngisi daya nirkabel: kanggo ngindhari kerumitan kabel kabel. Nanging iki dudu kauntungan paling gedhe saka pangisi daya nirkabel, apamaneh pangisi daya nirkabel dhewe wis nganggo kabel, ora kabeh tanpa kabel. Dadi, apa kauntungan paling gedhe ...Waca liyane »

  • Jinis-jinis muatan nirkabel ponsel apa?
    Wektu kiriman: Sep-14-2020

    Mobile phone wireless charging is actually more important to many people, but most people don’t know what kind of wireless charging is. We must understand when we make the actual selection. . Mobile phone built-in wireless charging terminal In the process of mobile phone wireless charging, it ca...Waca liyane »

  • 4 poin utama sing kudu digatekake nalika tuku pangisi daya nirkabel
    Wektu kiriman: Aug-25-2020

    Panyengkuyung pangisi daya nirkabel seneng banget, nanging wong liya ora nemoni kacepetan pangisi daya sing alon lan jarak pengisian daya sing luwih sithik. 4 poin utama sing kudu sampeyan perhatian nalika milih pangisi daya nirkabel: 1. Ngisi daya 4 poin utama kanggo digatekake nalika tuku pangisi daya nirkabel: ...Waca liyane »

  • Bakal pangisi daya nirkabel ngisi daya telpon kanthi panas
    Wektu kiriman: Aug-20-2020

    Lumrah yen ponsel sing diisi daya karo pangisi daya nirkabel dadi panas, nanging ora bakal panas. Biasane macem-macem merek ponsel bisa uga duwe derajat panas nalika ngisi daya, nanging ati-ati supaya ora ngoperasikake telpon sajrone ngisi daya supaya ora kena pengaruh telpon Panas ...Waca liyane »

  • Pancegahan nggunakake pangisi daya nirkabel
    Wektu kiriman: Aug-12-2020

    1.Mangga nggunakake produk asli utawa 3C kanggo plug plug Minangka produk listrik, disaranake nggunakake plug asli, amarga dikembangake khusus kanggo ponsel sampeyan, lan kacepetan ngisi daya dijamin, lan sing nomer loro, keamanan dijamin . Kajaba iku, produksi 3C liyane ...Waca liyane »

  • Rencanakake luwih dhisik, golek hub-usb c hub pungkasan
    Wektu kiriman: Apr-29-2020

    Rencanakake ing ngarep, ngguyu pungkasan. Tren pemasaran USB C Hub wiwit 2016 nganti 2020. nalika nyoba nggolek informasi luwih lengkap babagan hub usb c, dermaga usb, dununge global, ditemokake wiwit 2016 tuntutan pemasaran hub USB terus tambah kaya gambar ing ngisor iki, ing Februari 2020 wis nganti 800K, (s ...Waca liyane »

  • iPad Pro 2020 dilengkapi port usb c lan keyboard sing bisa dilipat
    Wektu kiriman: Apr-06-2020

    Amarga wabah epidemi COVID-19 global, konferensi musim semi Apple dibatalake, nanging rilis produk anyar ora mandheg. Ing tanggal 3-25, iPad Pro resmi dirilis. IPad anyar 2020 iki minangka pilihan sing apik kanggo kantor seluler, ora mung kanggo hiburan Sederhana, kantor saben ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mar-18-2020

    Wiwit tanggal 23 Jan, 2020, transportasi umum kutha WuHan, transportasi kereta bawah tanah, feri lan bis penumpang jarak adoh ditanggepi amarga wabah virus corona; warga pareng ninggalake Wuhan, saluran bandara lan metu saka stasiun Wuhan wis ditutup sementara. 24 Januari yaiku ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!