Turu Iphone X pabrik Charger nirkabel Friendly. Ultra lancip desain kaca anyar pad daya nirkabel kanggo iPhone 8, iPhone 8p, iPhone 10 lan apple iwatch ing Black.

Short Description:

MACVERIN W-003 iku sawijining cerdas, turu loropaken, desain prasaja pad daya nirkabel lan kang be kompatibel karo kabeh piranti sel telpon Applied karo standar Qi lan kanggo 2/3 generasi Apple iwatch. karo lumahan kaca lan alloy Aluminium desain tutup ngisor lan adopts standar daya nirkabel saka WPC-Qi1.2 lan Apple nonton i-Watch protokol. Iku cocok kanggo daya nirkabel saka telpon seluler,, Komunikasi, GPRS, automobile, Furnitur, geni pangayoman digital lan produk anti banyu ...


  • Sarat lan Ketentuan: EXW
  • Warranty: 1 taun
  • Mimpin: 3-5 Dina
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Cepak
  • MOQ: 50 Sets
  • Material: Aluminium campuran sasis
  • Detail produk

    Tags Product

    MACVERIN W-003 iku sawijining cerdas, turu loropaken, desain prasaja pad daya nirkabel lan kang be kompatibel karo kabeh piranti sel telpon Applied karo standar Qi lan kanggo 2/3 generasi Apple iwatch. karo lumahan kaca lan alloy Aluminium desain tutup ngisor lan adopts standar daya nirkabel saka WPC-Qi1.2 lan Apple nonton i-Watch protokol. Iku cocok kanggo daya nirkabel saka telpon seluler,, Komunikasi, GPRS, automobile, Furnitur, geni pangayoman digital lan produk anti banyu. Digunakake kanggo ngisi daya baterei nirkabel utawa sumber daya nirkabel. Dhukungan kanggo telpon anyar Apple mobile lan Samsung mobile pangisi daya nirkabel specifications.Non-cepet telpon daya mung bisa karo mode Q 5W. 

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    Business Type: Manufacturer / Pabrik & Trading Company
    Products utama: Wireless Charger, Tipe C hub, USB C adaptor, Tipe C kanggo HDMI Kabel.
    Jumlah Karyawan: 50-100
    Sistem Certification: ISO 9000
    Lokasi: Shenzhen, China (Mainland)

    Informasi dhasar 
    Model No. W-003 Koleksi: 7.5w Iphone X nirkabel Ngisi daya Pad.
    Trademark: MACVERIN Bahan Body: Aluminium logam campuran ngisor sasis lan pelataran kaca.
    Panggonan Asal: China werna: ireng
    Warranty: 1 taun Certification: CE, FCC, RoHS
     

    SPESIFIKASI

    Babak diameteripun 110mm, 10.6mm kekandelan, bobot Net: 271.5g; Kabel dawa: 1 M, OD Jembar: 3mm;
    Dhukungan Apple lan Samsung telpon pinter daya nirkabel, 7.5W kanggo Iphone lan 10W kanggo fungsi Samsung nalika nyambungake karo QC2.0 lan QC3.0 pangisi daya kang disetujoni karo QC protokol standar.

    Nalika Ngisi daya suhu telpon ora luwih saka 40 derajat. 

    pangisi daya nirkabel kanggo iPhone x lan watch apple

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!