Kebijakan Warranty

Halifax BoRun Electronics Co., LTD njamin item sade lan produk dadi free kekurangan ing bagean lan workmanship kanggo periode wektu wiwit tanggal pangiriman. Ing setahun kita bakal kurban layanan Diposaken ing ora pangisian daya tambahan kanggo bakul. Kabeh JAMINAN sing bener yen item bali utawa produk wis ketemu wis disalahgunakaké, dilecehke, kegores, mishandled, mislabeled, diowahi utawa ngrubah ing sembarang cara utawa disebabake sembarang jenis bilai alam.

Kangge, ing 7 dina sawise nglairake, iku kasedhiya kanggo mbalekaken utawa ijol-ijolan item yen masalah kualitas.

Ing Warranty - siji Taun    

Kabeh item bali bakal didandani ing gratis pegawe lan daya materi minangka item utawa produk punika ing periode babar pisan (kajaba ilegal rusak). Ing biaya istilah kapal iki bakal dituduhake dening loro pihak.

Metu saka Warranty

Metu-saka-babar pisan item utawa produk kanggo Diposaken layanan bakal mandhiri dening RSC (RMA Service Konfirmasi) karo kira-kira biaya bagean lan pegawe.

Customer kudu setuju ragad barang bali saka item didandani utawa produk dening "EX-WORKS" istilah kapal ing pabrik kita ing Halifax China. (Loro-lorone pihak shipping biaya bakal tanggung jawab dening pelanggan.)

 


Tampilan Online Chat!