индустрија Вести

 • Is the headset wired or wireless?
  Post time: 11-07-2020

  Choose wired or wireless headphones, take a look at the advantages and disadvantages 1. Advantages of wired headsets: Wired headphones have better sound quality. Compared with wireless transmission, wire can give better sound quality. Although many people think the sound quality is more metaphys...Прочитај повеќе »

 • What is the USB C interface, USB-C knowledge popularization
  Post time: 11-05-2020

  The full name of USB-C is USB Type-C interface, which is an interface specification consisting of Type-C plug and Type-C socket. The highlight lies in a slimmer design, faster transmission speed (up to 10Gbps), stronger power transmission (up to 100W), and the USB-C interface also supports double...Прочитај повеќе »

 • What’s so good about wireless chargers being so popular?
  Post time: 10-30-2020

  I don’t know if everyone feels like this. The speed of wireless charging is slower than wired charging, but with a wireless charger, you can solve everyone’s worries about charging and keep your mobile phone fully charged at any time without worrying about shutting down. This is also the reason w...Прочитај повеќе »

 • Why are wireless chargers so popular?
  Post time: 10-28-2020

  Wireless charging is a new technology in the 21st century. It uses different principles to transmit electric energy. Wireless charging technology caters to the needs of the times. The Internet of Things is connected to everything. It is complementary to 5G and accompanied by artificial intelligen...Прочитај повеќе »

 • What is TWS Bluetooth headset?
  Post time: 10-23-2020

  To talk about TWS Bluetooth headsets, let’s start with TWS technology. TWS: Short for True Wireless Stereo, it means true wireless stereo. The realization of this technology is based on the development of chip technology. Technically speaking, it means that the mobile phone is connected to ...Прочитај повеќе »

 • 4 главни точки на кои треба да обрнете внимание кога купувате безжичен полнач
  Post time: 08-25-2020

  Поддржувачите на безжичниот полнач го сакаат тоа, но другите луѓе ја доведуваат во прашање неговата бавна брзина на полнење и краткото растојание за полнење. 4 главни точки на кои треба да обрнете внимание при избор на безжичен полнач: 1. Моќност на полнење од 4 главни точки на кои треба да обрнете внимание при купување на безжичен полнач: Куј ...Прочитај повеќе »

 • Дали безжичниот полнач ќе го полни телефонот жешко
  Post time: 08-20-2020

  Нормално е да се загрева мобилен телефон полнет со безжичен полнач, но нема да биде врел. Нормално е дека различни брендови мобилни телефони може да имаат различен степен на топлина при полнење, но внимавајте да не ракувате со телефонот за време на полнењето за да избегнете влијание врз телефонот.Прочитај повеќе »

 • Мерки на претпазливост за користење на безжичен полнач
  Post time: 08-12-2020

  1. Ве молиме користете оригинален или 3C сертифициран производ за приклучок за полнење Како електричен производ, се препорачува да го користите оригиналниот приклучок, бидејќи е специјално развиен за вашиот мобилен телефон, а брзината на полнење е загарантирана, и второ, безбедноста е загарантирана . Покрај тоа, другите 3C производство ...Прочитај повеќе »

 • Планирајте напред, добијте го последниот смешен USB-центар
  Post time: 04-29-2020

  Планирајте однапред, насмејте се последно. Трендови на маркетинг на USB C Hub од 2016 до 2020 година. Кога се обидуваме да добиеме повеќе информации за usb c hub, usb c dock, локации на глобално ниво, откривме дека од 2016 година USB c hub marketing барањата продолжуваат да се зголемуваат, како што покажа следната слика, во февруари 2020 година биле до 800К, (...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!