Lajme

 • What is TWS Bluetooth headset?
  Post time: Oct-23-2020

  To talk about TWS Bluetooth headsets, let’s start with TWS technology. TWS: Short for True Wireless Stereo, it means true wireless stereo. The realization of this technology is based on the development of chip technology. Technically speaking, it means that the mobile phone is connected to ...Lexo më shumë »

 • How to choose a car wireless charging stand?
  Post time: Oct-11-2020

  Car wireless charging stand is actually a very important device for many people, but when we choose these devices, most people may also consider the actual situation, so we are in the process of actual purchase , How to choose a car wireless charging bracket, in fact, from the current situation, ...Lexo më shumë »

 • Cilat janë avantazhet e karikimit pa tel? E di pasi e kam përdorur
  Koha e postimit: Shtator-24-2020

  Shumë njerëz kanë vetëm një njohuri në lidhje me karikimin pa tel: për të shmangur sherr e kabllove të karikimit. Por ky nuk është avantazhi më i madh i ngarkuesit pa tel, për të mos përmendur që vetë ngarkuesi pa tel vjen me një tel, nuk është plotësisht pa tel. Pra, cili është përparësia më e madhe ...Lexo më shumë »

 • Cilat janë llojet e karikimit pa tel të telefonit celular?
  Koha e postimit: Shtator-14-2020

  Mobile phone wireless charging is actually more important to many people, but most people don’t know what kind of wireless charging is. We must understand when we make the actual selection. . Mobile phone built-in wireless charging terminal In the process of mobile phone wireless charging, it ca...Lexo më shumë »

 • 4 pikat kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini një karikues pa tel
  Koha e postimit: Gusht-25-2020

  Mbështetësit e karikuesit pa tel e duan atë, por njerëzit e tjerë vënë në dyshim shpejtësinë e ngadaltë të karikimit dhe distancën e shkurtër të karikimit. 4 pikat kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje kur zgjidhni një karikues pa tel: 1. Fuqia e karikimit të 4 pikave kryesore për t'i kushtuar vëmendje kur blini një karikues pa tel: Cu ...Lexo më shumë »

 • A do ta karikojë wireless telefonin nxehtë
  Koha e postimit: Gusht-20-2020

  Normalshtë normale që një telefon celular i ngarkuar me një karikues wireless të nxehet, por nuk do të jetë i nxehtë. Normalshtë normale që marka të ndryshme të celularëve mund të kenë shkallë të ndryshme të nxehtësisë kur karikohen, por kini kujdes që të mos përdorni telefonin gjatë karikimit për të shmangur ndikimin e telefonit.Lexo më shumë »

 • Masat paraprake për përdorimin e ngarkuesit pa tel
  Koha e postimit: Gusht-12-2020

  1. Ju lutemi përdorni produktin origjinal ose të certifikuar nga 3C për karikimin e prizës Si produkt elektrik rekomandohet përdorimi i prizës origjinale sepse është zhvilluar posaçërisht për celularin tuaj dhe shpejtësia e karikimit është e garantuar dhe së dyti siguria është e garantuar . Përveç kësaj, prodhime të tjera 3C ...Lexo më shumë »

 • Planifikoni përpara, merrni qendrën e fundit të qeshjes-usb c
  Koha e postimit: Prill-29-2020

  Planifiko përpara, qesh e fundit. Trendet e marketingut të USB C Hub që nga viti 2016 deri në vitin 2020. kur jemi duke u përpjekur të marrim më shumë informacion në lidhje me usb c hub, usb c dock, vendndodhjet globalisht, kemi gjetur që nga viti 2016 kërkesat e marketingut usb c hub të rriten siç tregohet në foton vijuese, në shkurt 2020 kishte qenë deri në 800K, (s ...Lexo më shumë »

 • iPad Pro 2020 vijnë me port USB dhe tastierë të palosshme
  Koha e postimit: Prill-06-2020

  Ndërsa shpërthimi i epidemisë COVID-19 globalisht, konferenca pranverore e Apple u anulua, por lëshimi i produktit të ri nuk u ndal. Në datën 3-25, iPad Pro u lëshua zyrtarisht. Ky iPad i ri 2020 është një mundësi e mirë për zyrën mobile, jo vetëm për argëtim të thjeshtë, zyrë ditore, por me ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!