Industry News

 • Is the headset wired or wireless?
  Post time: 11-07-2020

  Choose wired or wireless headphones, take a look at the advantages and disadvantages 1. Advantages of wired headsets: Wired headphones have better sound quality. Compared with wireless transmission, wire can give better sound quality. Although many people think the sound quality is more metaphys...Lexo më shumë »

 • What is the USB C interface, USB-C knowledge popularization
  Post time: 11-05-2020

  The full name of USB-C is USB Type-C interface, which is an interface specification consisting of Type-C plug and Type-C socket. The highlight lies in a slimmer design, faster transmission speed (up to 10Gbps), stronger power transmission (up to 100W), and the USB-C interface also supports double...Lexo më shumë »

 • What’s so good about wireless chargers being so popular?
  Post time: 10-30-2020

  I don’t know if everyone feels like this. The speed of wireless charging is slower than wired charging, but with a wireless charger, you can solve everyone’s worries about charging and keep your mobile phone fully charged at any time without worrying about shutting down. This is also the reason w...Lexo më shumë »

 • Why are wireless chargers so popular?
  Post time: 10-28-2020

  Wireless charging is a new technology in the 21st century. It uses different principles to transmit electric energy. Wireless charging technology caters to the needs of the times. The Internet of Things is connected to everything. It is complementary to 5G and accompanied by artificial intelligen...Lexo më shumë »

 • What is TWS Bluetooth headset?
  Post time: 10-23-2020

  To talk about TWS Bluetooth headsets, let’s start with TWS technology. TWS: Short for True Wireless Stereo, it means true wireless stereo. The realization of this technology is based on the development of chip technology. Technically speaking, it means that the mobile phone is connected to ...Lexo më shumë »

 • 4 pikat kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini një karikues pa tel
  Post time: 08-25-2020

  Mbështetësit e karikuesit pa tel e duan atë, por njerëzit e tjerë vënë në dyshim shpejtësinë e ngadaltë të karikimit dhe distancën e shkurtër të karikimit. 4 pikat kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje kur zgjidhni një karikues pa tel: 1. Fuqia e karikimit të 4 pikave kryesore për t'i kushtuar vëmendje kur blini një karikues pa tel: Cu ...Lexo më shumë »

 • A do ta karikojë wireless telefonin nxehtë
  Post time: 08-20-2020

  Normalshtë normale që një telefon celular i ngarkuar me një karikues wireless të nxehet, por nuk do të jetë i nxehtë. Normalshtë normale që marka të ndryshme të celularëve mund të kenë shkallë të ndryshme të nxehtësisë kur karikohen, por kini kujdes që të mos përdorni telefonin gjatë karikimit për të shmangur ndikimin e telefonit.Lexo më shumë »

 • Masat paraprake për përdorimin e ngarkuesit pa tel
  Post time: 08-12-2020

  1. Ju lutemi përdorni produktin origjinal ose të certifikuar nga 3C për karikimin e prizës Si produkt elektrik rekomandohet përdorimi i prizës origjinale sepse është zhvilluar posaçërisht për celularin tuaj dhe shpejtësia e karikimit është e garantuar dhe së dyti siguria është e garantuar . Përveç kësaj, prodhime të tjera 3C ...Lexo më shumë »

 • Planifikoni përpara, merrni qendrën e fundit të qeshjes-usb c
  Post time: 04-29-2020

  Planifiko përpara, qesh e fundit. Trendet e marketingut të USB C Hub që nga viti 2016 deri në vitin 2020. kur jemi duke u përpjekur të marrim më shumë informacion në lidhje me usb c hub, usb c dock, vendndodhjet globalisht, kemi gjetur që nga viti 2016 kërkesat e marketingut usb c hub të rriten siç tregohet në foton vijuese, në shkurt 2020 kishte qenë deri në 800K, (s ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!