• banner02
  • banner03-02
  • banner03-01
  • Naon MACVERIN DO

    Naon MACVERIN DO

    IN-HOUSING FACTORY OF WIRELESS CHARGER, USB C hub HDMI cable or only your assembly outsourcing factory.
  • Mana meuli

    Mana meuli

    Ngahubungan jualan urang langsung ka meunang daftar harga unik pangalusna anjeun atanapi coba ngahubungan reseller lokal urang.
  • kiriman sarta pangiriman

    kiriman sarta pangiriman

    Ngan 1 day bakal mimiti dispatch urutan anjeun, ngalamar sadaya sadia ongkos pilihan pamawa.
  • Jasa jeung jaminan

    Jasa jeung jaminan

    FREE jasa 1 taun 24 * 7 online sanggeus-jualan ti tanggal Days shipment.7 ngagantian gratis.

produk

Partnership dimimitian kalayan produk kualitas luhur

Tentang Kami

Tambahkeun-nilai dimimitian kalayan layanan considerate
  • Iphone X Wireless Charger

Hiji-STOP solusi layanana

Macverin mangrupakeun produsén ngarah global saprak 2013 ngeunaan Phone jeung asesoris Komputer, ieu ngawengku Wireless carjer, iPhone kilat splitter, USB C HDMI Cable sarta tipe USB C adapters.

Pribadi ngaropéa Unik jeung proposal Artikel bakal ditawarkeun ku tim kami innovated, ogé daya kami suplai pioneering ranté anu dijieun kami nawarkeun harga paling lumrah pikeun mitra.

Also OEM&ODM &Outsourcing factory service options are open to all partners. 

Arrivals anyar

Inovasi dimimitian kalawan pamikiran anyar
WhatsApp Online Chat!