Aluminium USB Tipe C jalu keur 3 * USB 3.0 bikang adaptor hub pabrik. Ketik C PD ngecas pangiriman kakuatan pikeun buku Mac.

Pondok Description:

Who we are? Macverin is an in-housing factory about Wireless Charger and USB C hub , which could bring you MUCH MORE MOENY to resell in your marketing. Why us ? Original Design and Manufacturing ; Products wif Design Patents; Strong OEM/ODM Ability wif Considerated MOQ; CE, FCC, ROHS Approved Certification; 100% QC Inspection before Delivery; 24/7 Available Service; Basic Informations  Model No. U32                          Type: USB C to USB A 3.0 Adapter factory Trademark: MACVERIN   ...


  • Sarat jeung Kaayaan: EXW
  • Jaminan: 1 taun
  • Waktos kalungguhan: 3-5 Ari
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Sadia
  • MOQ: 50 susunan
  • Bahan: Aluminium Galunggung Chassis
  • jéntré produk

    Tags produk

    Saha kami?

    Macverin mangrupa pabrik di-perumahan ngeunaan Wireless carjer sareng kabel C hub, anu bisa mawa maneh MOENY leuwih kana resell di pamasaran Anjeun.

      USB workshop C workshop 

    Naha urang?

    1. Desain aslina tur Manufaktur;
    2. Produk wif patén-patén Desain;
    3. Kuat OEM / ODM Kamampuhan wif Considerated MOQ;
    4. CE, FCC, ROHS disatujuan sertifikasi;
    5. 100% QC Inspection saméméh Pangiriman;
    6. 24/7 Sadia Service;

    prosedur

    Informations dasar 

    Model No. U32 Tipe: USB C USB A 3.0 adaptor pabrik
    dagang: MACVERIN Bahan Awak: Galunggung Aluminium Chassis
    Tempat of Origin: Cina Kelir: emas, pérak, Dark Gray, Beureum sarta Hideung
    Rek: 1 taun sertifikasi: CE, FCC, ROHS

    Fitur

    1. USB C USB A 4 in1 multiport C adaptor di chassis Aluminium;
    2. Nawiskeun Emas, Rose Emas, Silver na Spasi pilihan abu pikeun chassis .;
    3. 4-di-1 USB C adaptor USB gancang expands input USB-C 3 * USB 3.0 palabuhan, USB C PD;
    4. Cocog sareng 5V / 3A; 9V / 2a; 14.5V / 2a rupa tegangan jeung arus;
    5. Hub kompatibel jeung kartu nternet, card reader, USB piringan .;

    USB C USB hub Tipe c jalu keur USB femal adaptor 

     

    Compatability 
    Apple MacBook Series
    Chromebook piksel
    Alienware 13/15/17
    Razer agul Pro / siluman
    Acer Aspire V Nitro / Pindah Alpha 12
    Dell Lintang 12 7275/13 7370
    Dell Precision 15 5510/15 7510/17 7710
    Dell XPS 12 9260 / XPS 13 9350 / 9360 / XPS 13 2-di-1 9365 / XPS 15 9550/9560
    Lenovo Yoga 900/910
    Jeung deui ...

    Harita customer

    USB C hub marios 2 USB C hub marios 1

    Pakét & Ukuran 

    Awak Panjang: 78 (L) * 12 (W) * 36 (H) mm, beurat Net: 43.5g;
    Panjang kabel: 82mm, OD Width: 4.5mm;
    Bahan bodas Thermoplastic Elastomer TPE;
    Pakét Ukuran: 170 (L) * 80 (W) * 15 (H) mm, GW61g;

    Meunang petik FREE ku handap formulir kontak ayeuna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!