Dual kilat headphone Audio & Cas Splitter adaptor pikeun iPhone 7/7 Tambih Deui, iPhone 8/8 Tambih Deui, iPhone X di dibaca, hideung pérak.

Pondok Description:

Macverin C002 is a Dual Lightning Splitter Adapter with headphone and charging functions for Iphone. It has strong compatibility with iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 and iPhone 7 Plus, it can adapt to the latest iOS system automatically. such as IOS 10 and IOS 11.  Don’t worry your phone can not be recognized any more  without operation pop-up and strong compatibility.  The adapter allows to enjoy music or pick up/hang up /Charging phones through lightning splitter while char...


  • Sarat jeung Kaayaan: EXW
  • Jaminan: 1 taun
  • Waktos kalungguhan: 3-5 Ari
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Sadia
  • MOQ: 50 susunan
  • Bahan: Aluminium Galunggung Chassis
  • jéntré produk

    Tags produk

    Macverin C002 mangrupakeun  Dual kilat Splitter adaptor kalawan headphone na ngecas fungsi pikeun iPhone. Cai mibanda kasaluyuan kuat kalawan iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Tambih Deui, iPhone 7 sarta iphone 7 Tambih Deui, eta bisa adaptasi jeung sistem ios panganyarna otomatis. kayaning ios 10 sarta ios 11. Ulah salempang telepon anjeun teu bisa dipikawanoh deui tanpa operasi pop-up na kasaluyuan kuat. 
    adaptor nu ngamungkinkeun ngarasakeun musik atawa nyokot / ngagantung up / Ngecas telepon ngaliwatan kilat splitter bari ngecas. Leutik na lightweight ngaktipkeun anjeun mawa sabudeureun dina hirup atawa luang waktos poéan anjeun. Ogé batu mana; di imah, jam gawé, dina mobil atawa dina lebet nu.

     Muatan na splitter audio

    Nepangkeun
    Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company
    Produk utama: Wireless carjer, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah karyawan: 50-100
    Taun of Ngadegna: 2013
    System Management sertifikasi: ISO 9000
    Location: Shenzhen, Cina (Daratan)

    Dasar informasi
    Modél No. C002 Tipe: Dual kilat Splitter
    dagang: MACVERIN Bahan Awak: Galunggung Aluminium Chassis
    Tempat of Origin: Cina Kelir: Beureum, Silver, Hideung
    Jaminan: 1 taun sertifikasi: CE, FCC, ROHS

    Spésifikasi
    Bahan: Aluminium Galunggung + Lingkungan TPE
    beurat Net: 5.5gGW 36.5g.
    L * W * H: 52.5 * 33 * 8.5mm.
    Panganteur: Double kilat
    Ngecas ayeuna: 2.1A (max)
    Ngecas: 1.5A gancang ngecas Musik: 24bit 48kHz
    ayun hirup: 7000 kali
    hirup colokan panganteur:> 8000 kali

    Mini dual kilat splitter

    Pakét Daptar 
    1 * iPhone adaptor splitter
    1 * Parentah

    Catetan
    1. Mangga ngalebetkeun kabel headphone na kilat ngecas misah nurutkeun logo on item nu.
    2. Taya 2 headphone digawé di mindahkeun time.No data sarua.
    3. 3.5mm ka kilat headphone jack adaptor kedah Cas na Musik: Ngidinan ngagunakeun adaptor iPhone dina waktos anu sareng. Sampurna ngarojong 1.5A ngecas gancang pikeun iPhone X / 8 / 8plus. 
    4. Mangga pigunakeun adaptor PD kana muatan gancang alat Anjeun.

    iphone headphone na adaptor ngecas

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!