Macverin U32 Tipe C 3 palabuhan USB 3.0 adaptor

Pondok Description:

MACVERIN U32 mangrupakeun WiFi non-eureun kerja Tipe-C USB3.0 * 3 palabuhan adaptor, Ieu ngarojong nyambungkeun ku Macbook, Nintendo switch iMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PCS, Samsung S8, LG5, HUAWEI M10 jsb telepon pikeun video outputs. Cocog sareng 5V / 3A; 9V / 2a; 14.5V / 2a rupa tegangan jeung arus, bisa manjangkeun kartu internet, card reader, USB piringan. Ogé sampurna dianggo pikeun ngeusi tur data singkronisasi. Ngajawab MACBOOK palabuhan cukup masalah anjeun. panganteur nikel-plated boga kapasitas antioksidan kuat; aman listrik ...


  • Sarat jeung Kaayaan: EXW
  • Jaminan: 1 taun
  • Waktos kalungguhan: 3-5 Ari
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Sadia
  • MOQ: 50 susunan
  • Bahan: Aluminium Galunggung Chassis
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    MACVERIN U32 mangrupakeun WiFi non-eureun  kerja Tipe-C USB3.0 * 3 palabuhan adaptor, Ieu ngarojong nyambungkeun ku Macbook, Nintendo switch iMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PCS, Samsung S8, LG5, HUAWEI M10 jsb telepon pikeun video outputs.

    Cocog sareng 5V / 3A; 9V / 2a; 14.5V / 2a rupa tegangan jeung arus, bisa manjangkeun kartu internet, card reader, USB piringan. Ogé sampurna dianggo pikeun ngeusi tur data singkronisasi. Ngajawab MACBOOK palabuhan cukup masalah anjeun.

    panganteur nikel-plated boga kapasitas antioksidan kuat; aman insulasi core listrik lapisan luar, panyalindungan shielding ganda pikeun ngurangan gangguan, pangiriman stabil; kualitas luhur matte

    Nepangkeun
    Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company
    Produk utama: Wireless carjer, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah karyawan: 50-100
    Taun of Ngadegna: 2013
    System Management sertifikasi: ISO 9000
    Location: Shenzhen, Cina (Daratan) 

    émbaran dasar
    Model No. U32 Tipe: Type C USB 3.0 3 palabuhan   
    dagang: MACVERIN Bahan Awak: Galunggung Aluminium Chassis
    Tempat of Origin: Cina Kelir: emas, pérak, Dark Gray, Beureum sarta Hideung
    Rek: 1 taun sertifikasi: CE, FCC, ROHS

    Spésifikasi
    Panas-swappable USB 3.0 palabuhan kalawan speed super pikeun video mindahkeun, nepi ka 3A ayeuna, WiFi non-eureun kerja;

    mesin
    Awak Panjang: 78 (L) * 12 (W) * 36 (H) mm, beurat Net: 43.5g;
    Panjang kabel: 82mm, OD Width: 4.5mm;
    Bahan bodas Thermoplastic Elastomer TPE;

    fungsi
    Ketik palabuhan c: Sambungkeun jeung Jenis-C ngecas kabel waragad pikeun buku Mac.
    Palabuhan USB: Sambungkeun jeung piringan USB, HDD, keyboard jeung mouse na sababaraha alat palabuhan USB lianna.

    Tipe-c panyambungna
    Ketik C bikang: 30U Emas plating, ngarojong panas-colokan 10000 kali;
    Tipe-c pameget: 30U Emas plating, ngarojong kali panas-plug10000;  

    Ketik A bikang: 30U Emas plating, ngarojong kali panas-plug10000;

    Pakét & kiriman

    Pakét Ukuran: 170 (L) * 80 (W) * 15 (H) mm, GW61g;
     







  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!