Macverin U33 Tipe c mun 2 * AS 2.0,1 * USB 3.0, + HDMI + DP adaptor

Pondok Description:

MACVERIN U33 mangrupakeun WiFi non-eureun kerja Tipe-C U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0 palabuhan adaptor, Ieu ngarojong nyambungkeun ku Macbook, Nintendo switch iMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PCS, Samsung S8, LG5 , HUAWEI M10 jsb telepon keur audio & video outputs.DP ngarojong 4k * 2k 30Hz audio & video outputs sinyal, Hot-swappable. Nepangkeun Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company Produk utama: Wireless carjer, Tipe C hub, USB C Jumlah adaptor karyawan: 50-100 Taun of Ngadegna: 2013 Man ...


  • Sarat jeung Kaayaan: EXW
  • Jaminan: 1 taun
  • Waktos kalungguhan: 3-5 Ari
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Sadia
  • MOQ: 50 susunan
  • Bahan: Aluminium Galunggung Chassis
  • jéntré produk

    Tags produk

    MACVERIN U33 mangrupakeun WiFi non-eureun  kerja Tipe-C U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0 palabuhan adaptor, Ieu ngarojong nyambungkeun ku Macbook, Nintendo switch iMac Pro, HUAWEI, XIAOMI PCS, Samsung S8, LG5 , HUAWEI M10 jsb telepon pikeun outputs audio & video. DP ngarojong 4k * 2k 30Hz audio & video outputs sinyal, Hot-swappable.

    Nepangkeun
    Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company
    Produk utama: Wireless carjer, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah karyawan: 50-100
    Taun of Ngadegna: 2013
    System Management sertifikasi: ISO 9000
    Location: Shenzhen, Cina (Daratan)

    émbaran dasar
    Model No. U33 Tipe: Type-C U3.0 + U2.0 + HDMI + PD3.0   
    dagang: MACVERIN Bahan Awak: Galunggung Aluminium Chassis
    Tempat of Origin: Cina Kelir: Gold.Rose emas, pérak, Spasi Gray.
    Rek: 1 taun sertifikasi: CE, FCC, ROHS

    Spésifikasi

    mesin
    Awak Panjang: 78 (L) * 12 (W) * 36 (H) mm, beurat Net: 47g;
    Panjang kabel: 82mm, OD Width: 4.5mm;
    Bahan bodas Thermoplastic Elastomer TPE; 

    fungsi
    Ketik palabuhan c: Sambungkeun jeung Jenis-C ngecas kabel waragad pikeun buku Mac.
    USB 2.0 / 3.0 palabuhan: Sambungkeun jeung piringan USB, HDD, keyboard jeung mouse na sababaraha alat palabuhan USB lianna.
    Palabuhan HDMI: Screen mirroring antara Phone / iPads / Komputer sarta TV atawa monitor.

    Tipe-c panyambungna
    DP bikang: 30U Emas plating, ngarojong panas-colokan 10000 kali;
    Tipe-c pameget: 30U Emas plating, ngarojong kali panas-plug10000;
    Ketik A bikang: 30U Emas plating, ngarojong kali panas-plug10000;  
    HDMI bikang

    Pakét & kiriman
    Pakét Ukuran: 170 (L) * 80 (W) * 15 (H) mm, GW61g;
     






  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!