carjer nirkabel Macverin W-001 keur nonton apal

Pondok Description:

MACVERIN W-001 téh carjer nirkabel pikeun 2nd na 3 Rd generasi apal nonton. Kalawan speed ngecas gancang na eta ngan bakal nyandak 1-1.5 jam keur pinuh muatan na eta pernah meunang panas salila prosedur ngecas. Ieu mangrupakeun ngecas Pad nirkabel magnét anu salah sisi kalawan MagSafe Pad, sisi séjén kalawan port USB umum. bari balik ti nonton apal perlu ditutup keur Pad di dinya bakal sedot sareng ngawitan ngeusi batre otomatis. Nepangkeun Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company Main Pro ...


  • Sarat jeung Kaayaan: EXW
  • Jaminan: 1 taun
  • Waktos kalungguhan: 3-5 Ari
  • Brand: Macverin
  • OEM / ODM Service: Sadia
  • MOQ: 50 susunan
  • Bahan: Aluminium Galunggung Chassis
  • jéntré produk

    Tags produk

    MACVERIN W-001 téh carjer nirkabel pikeun 2nd na 3 Rd generasi apal nonton. Kalawan speed ngecas gancang na eta ngan bakal nyandak 1-1.5 jam keur pinuh muatan na eta pernah meunang panas salila prosedur ngecas.

    Ieu mangrupakeun ngecas Pad nirkabel magnét anu salah sisi kalawan MagSafe Pad, sisi séjén kalawan port USB umum. bari balik ti nonton apal perlu ditutup keur Pad di dinya bakal sedot sareng ngawitan ngeusi batre otomatis.  

    Nepangkeun
    Usaha Tipe: Produsén / Factory & Trading Company
    Produk utama: Wireless carjer, Tipe C hub, USB C adaptor
    Jumlah karyawan: 50-100
    Taun of Ngadegna: 2013
    System Management sertifikasi: ISO 9000
    Location: Shenzhen, Cina (Daratan)

    Dasar informasi
    Modél No. W-001 Tipe: Apple Watch Magnetic Wireless carjer
    dagang: MACVERIN Bahan Awak: Galunggung Aluminium Chassis
    Tempat of Origin: Cina Kelir: bodas
    Rek: 1 taun sertifikasi: CE, FCC, ROHS

    Spésifikasi
    Complied kalawan Wireless ngecas baku tina Apple Watch i-nonton protocol.support digawekeun ku Apple i-nonton 1 st / 2nd / generasi 3.

    mesin

    Babak diaméterna 150mm, ketebalan 10mm, beurat Net: 24.5g;
    Panjang kabel: 1 M, OD Width: 3mm;
    Bahan bodas Thermoplastic Elastomer TPE; 

    Pakét & kiriman
    Pakét Ukuran: 120 (L) * 80 (W) * 21 (H) mm, GW61g;


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!