Taliwang barang

  • Review customer kira 11 dina 1 nirkabel Ngecas Hub.
    Post time: 09-04-2019

    8th July 2019 One customer from South Asia got the wireless charging docking station on hands today.(Monday) and sent the feedback to us, they like this exclusive design so much and asked a discount, the Macbook air original power adaptor is 30w, How can we charge the laptop and make all accessor...Baca leuwih »

  • USB C hub na USB C Docking kiriman.
    waktos pos: 07-01-2019

    Dinten ieu kami shipped a kiriman anyar nirkabel stasiun ngecas docking ka customer a, maranéhna resep rarancang pisan jeung ditempatkeun pesenan jalan satapak pikeun meunteun sanggeus nguji sampel. Sababaraha customer ditanya urang urang nampi urutan leutik? BoRun jalan salaku pabrik ngarah tina USB C hub utamana naon urang sugan aya OEM / O ...Baca leuwih »

  • USB C hub Pangiriman ka Asia Kidul
    waktos pos: 06-27-2019

    Dinten ieu kami bade pangiriman ka 8 IN 1 USB C hub U40 sarta 11 IN 1 Wireless Ngecas Hub pikeun Palanggan urang. hususna keur 11 IN 1 Wireless ngecas hub ayeuna eta mangrupakeun waktu rada saméméh meunang eta promted di pamasaran. euweuh proposal sarupa di pamasaran, sanajan boga tapi maranéhna duanana wi ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!